diumenge, 24 de juny del 2012

Revetlla

Vam sortir a tirar les bombetes, les quatre piules i els gira-sols, tot plegat, petards de nens. Allà mateix una colla d'uns quatre o cinc nens d'uns nou anys tiraven petards al cantó d'aquesta paperera. Així va quedar la pobra. El meu germà va anar un parell de vegades a dir que no tiressin els petards dins la paperera. Els pares eren allà mateix. I va ser l'alcadessa del poble, qui en passar per allà, tot just s'havia calat foc, qui va trucar a protecció civil per que vinguessin a apagar el foc.

El que trobo més increïble de tot plegat, és que han sortit impunes, pares i fills. Els fills, per que no van tenir cap bronca per part dels pares i els pares per que com a responsables dels nens no han patit cap denúncia.
Així, que VISCA! i l'any vinent a pel contenidor! que és més gran!
Els meus nebots, s'ho miraven atònits. 










1 comentari:

Carles Casanovas ha dit...

Lamentable!
L'any passat uns nens preciosos van aplicar-se a fer explossionar els petards dins de la meva bústia. La caixa, aixis com la porta i les finestretes de l'adreça van romandra esventrades. El resultat una despesa de quasi 200€, els pares van tornar-se invisibles. Cosa de nens...