dijous, 24 d’abril del 2014

SANT JORDI 2014

I per que no? Tot i el que passa al món, jo continuo amb la meva tradició de fer el tradicional post de Sant Jordi com sempre. Acabo de veure que fa quasi un mes que no feia cap entrada, però les últimes tres setmanes han estat de bogeria i quasi no he obert l'ordinador, només per descarregar les fotos i fer alguna cosa urgent i ja està. No podia, ma mare absorbia tot el temps a la que arribava a casa i no em deixava ni dormir, la qual cosa, em feia posar de molt mal humor. Després la caiguda de ma mare, que és motiu d'un altre post, que ja faré, que estic pensant en fer enganxines com les dels cascs dels motoristes, que posi, en cas d'accident no em treguin el casc ni em portin al CUAP de Cotxeres de Barcelona.

I així, una mica a la desesperada, ha arribat Sant Jordi, amb el cotxe al taller, que després d'estar cinc setmanes de baixa, la companyia d'assegurances del contrari, diu que reconeix la culpa i ara que ja tinc l'alta he de portar el cotxe a arreglar, no podia haver estat durant la baixa? Nop, ha de ser després per tocar el que no sona. Així, doncs, avui s'ha ajuntat tot, havia d'anar a Tarragona, demanar cotxe i anar a buscar-lo al garatge on viu el cotxe que et deixen, que menys! Tornar-lo a que descansi quan has enllestit la feina i a més després de dues setmanes ingressada a l'hospital, li donaven l'alta a la meva mare i ja anava a la residència i havia d'anar a portar tot de coses. Per això, quan ja he pogut dedicar-me a Sant Jordi, havia fet un munt de coses. Per sort, el llibre que havia de regalar, el vaig comprar ahir, i com pesa la cultura, que el vaig traginar per tot Barcelona en transport públic!

I com estava el meu poble aquesta tarda! No podies fer ni un pas! Les llibreries eren formiguers i semblava que el món s'hagués d'acabar. Enguany, ni els senyors de les benzineres Meroil, que sí he anat a omplir el dipòsit,  ni el senyor Corte Inglés, que no hi he anat, no m'han regalat la rosa, però...malgrat això, n'he tingut dues, ambdues regalades pel mateix i sense necessitat prèvia de fer dispendi. A la foto, hi ha el que ha donat de sí el Sant Jordi d'aquest any, un llibre l'he comprat jo, sempre em compro un llibre al menys, l'altre, me l'ha regalat el mateix que les roses i l'altra cosa que surt a la foto també, feia segles que no estrenava un vinil! Ja sé que no és molt tradicional un vinil per Sant Jordi! Però, i que importa! A mi m'ha fet molta il·lusió tot plegat!



1 comentari:

Anònim ha dit...

qui sap si ara posaràs de moda això d'un vinil per sant jordi :P