dilluns, 16 de març del 2020

EL QUE VEIG II 2.0

I que és el que veig avui? Doncs 2 de les 3 xemeneies, una mica emboirades. tot just començava a ploure, plovisquejava en aquell moment. Encara he pogut obrir la finestra sense mullar-me. Ara plou, no sé si molt o poc, no ho veig des de l'estudi. He anat a veure, plou, però no tant com fa una estona.

Avui, sembla que l'imaginació de tothom amb això d'enviar coses per whats ha baixat, no és aquella bogeria com si el món s'anés acabar. El carrer està força buit, però també està plovent i sempre fa que hagi menys gent al carrer. Continua havent-hi gent amb carretons d'anar a comprar.

He rebut dos audios, que diuen coses totalment oposades. L'un, diu que el virus és fet al laboratori, la qual cosa es posaria al nivell de la teoria de la conspitarció, també diu que ens hem d'anar amb molt de compte i escalfar-nos per dintre. M'ha fet molta gràcia, per què si és així, la majoria som morts! Que mengem mel, però no la que hi ha a les botigues, doncs jo no tinc ruscs a casa, que mengem cebes, de fet, la fulla, però jo no en tinc a casa i als supers i botigues, d'això no en tenen, no sé, coses molt rares. L'altre, diu, al contrari, que no cal ser tan alarmistes i no cal tenir a la gent tancada a casa, els inconvenients de no sortir i que no et toqui el sol i no caminar, pot ser pitjor que passar el coronavirus, que no és pitjor que la grip normal. Tots dos, diuen ser metges. jo tinc la meva opinió, però no em posicionaré ara. Si ja ho sabeu, que en penso! 

FINS DEMÀ





1 comentari:

Josep B. ha dit...

Fas bé de no creure-te'ls els missatges conspiranoics, al final la principal raó d'aquesta pandèmia és deu a la incompetència de molts, a no prendre les mides necessàries al primer moment.

Hi ha una frase feta que diu: no culpis a la maldat de les obres de l'estupidesa.